Lajme

Lexo lajmet e fundit për mbrojtjen e fëmijëve në Evropë

1 items available. Click here to search.
06 Gsh 2018
  INSPIRE është një paketë teknike për të gjithë të angazhuarit në parandalimin dhe reagimin ndaj dhunës ndaj fëmijëve dhe adoleshentëve - nga qeveria deri në organizatat me baze komunitare, nga shoqëria civile deri në sektorin privat. Grupi i Punës...

Ky projekt është financuar nga: