Lajme

Lexo lajmet e fundit për mbrojtjen e fëmijëve në Evropë

3 items available. Click here to search.
08 Nën 2017
Kanali televiziv në SHBA K5 botoi një artikull rreth Trafikimit të Qenieve Njerëzore. Rani Hong, ka punuar si këshilltare speciale në OKB, lidhur me trafikimin e qenieve njerëzore. Ajo është ftuar në shtator nga OKB për ta treguar historinë e saj të...
19 Sht 2017
Reuters raporton se "më shumë se 40 milionë njerëz kanë qenë pre e skllavërisë vitin e kaluar përmes punës së detyruar dhe martesave të detyruara, sipas përpjekjes së parë të përbashkët nga grupet kryesore kundër skllavërisë, për ta vlerësuar numrin...
20 Gsh 2015
TakePart raporton në një studim të kryer në Mbretërinë e Bashkuar me afërsisht 900 ofrues shëndetësorë, nga të cilët 13% (një në tetë) kanë raportuar se kanë kontakt me viktimat e trafikimit të qenieve njerëzore në praktikat e tyre, dhe shumë nga...

Ky projekt është financuar nga: