Lajme

Lexo lajmet e fundit për mbrojtjen e fëmijëve në Evropë

1 items available. Click here to search.
12 Shk 2016
Në Maqedoni po shtohet numri i grave dhe fëmijëve që vijnë si refugjatë e bashkë me ta edhe frika prej trafikimeve. EUROPOL-i njofton se rreth 10.000 të mitur të pashoqëruar që kanë ardhur në Evropë janë zhdukur. Gjevgjeli, 8 shkurt – “Ju jeni babai...

Ky projekt është financuar nga: