Lajme

Lexo lajmet e fundit për mbrojtjen e fëmijëve në Evropë

1 items available. Click here to search.
15 Shk 2016
Evropa e Re njofton se refugjatët dhe kriza e migrimit është pa dyshim çështja më madhore me të cilën përballen qeveritë dhe institucionet Evropiane sot. Politikanët dhe media kanë shpenzuar orë të shumëta duke analizuar situatën, duke propozuar...

Ky projekt është financuar nga: