Lajme

Lexo lajmet e fundit për mbrojtjen e fëmijëve në Evropë

1 items available. Click here to search.
03 Pri 2018
  Misioni i Fondacionit Terre des hommes në Shqipëri prezanton fillimin e projektit "Përmirësimi i ofrimit të shërbimeve dhe ndërgjegjësimit për të luftuar trafikimin e qenieve njerëzore në Ballkan, Shqipëri, Maqedoni, Mal të Zi, Kosovë", financuar...

Ky projekt është financuar nga: