Lajme

Lexo lajmet e fundit për mbrojtjen e fëmijëve në Evropë

1 items available. Click here to search.
22 Pri 2015
Parliament.com raporton se trafikimi i qenieve njerezore eshte nje nga  aktivitetet kriminale me fitimprurese ne sot bote  dhe ka nje rritje të shpejte. Grate dhe vajzat perbejne 80 % të viktimave te identifikuara ne BE. organizata ndërkombëtare e...

Ky projekt është financuar nga: