Lajme

Lexo lajmet e fundit për mbrojtjen e fëmijëve në Evropë

4 items available. Click here to search.
04 Sht 2018
  [Kjo histori është shkruar nga Malavika Sattlern, një praktikante e përkohëshme me Terre des hommes në Shqipëri, motivimi i të cilës për t'u bashkuar me organizatën ishte interesi i saj në punën sociale dhe bashkëpunimin për zhvillim. Ajo është...
27 Shk 2017
Gjermania ka dëbuar një numër rekord prej 80,000 emigrantësh të cilëve u ishte mohuar azili vitin e kaluar dhe kjo shifër do të rritet përsëri në vitin 2017, tha një zyrtar i lartë, pasi Kancelarja Angela Merkel kërkon ti fitojë përsëri votuesit...
16 Jan 2017
Numri i emigrantëve të ndaluar në kufijtë e Gjermanisë është dyfishuar, ndërsa largimet vullnetarisht janë në rritje, sipas mediave gjermane. Duke qenë se çështja është vendosur të jetë çështje e rëndësishme politike përpara zgjedhjeve të vitit të...

© UNICEF/UN012777/Georgiev: Child refugees in Idomeni, Greece, March 2016

08 Pri 2016
Një ligj i ri grek, që hyri në fuqi më 4 prill, përjashton disa grupe vulnerabël, përfshirë fëmijët e pashoqëruar dhe të ndarë nga familjet, fëmijët me aftësi të kufizuara, viktimat e ankthit dhe traumave, gratë shtatzëna dhe gratë që kohët e fundit...

Ky projekt është financuar nga: