Lajme

Lexo lajmet e fundit për mbrojtjen e fëmijëve në Evropë

5 items available. Click here to search.
29 Nën 2017
Zëri i Amerikës ka transmetuar një lajm me fokus në Studimin "Zërat e të rinjve shqiptarë, 2017" të Save the Children, i cili u prezantua më 22 nëntor në Tiranë. Artikulli përmendi të gjitha gjetjet e studimit ku është e lehtë të vërehet se një...
21 Qer 2017
Kjo deklaratë mbështetet nga KOMF dhe rrjetet e tjera të Eurochild në Europë. Procesi Brexit, deri më sot, injoroi zërat e fëmijëve dhe të rinjve. Fëmijët dhe të rinjtë në të gjithë BE-në do të jenë më të ndikuarit në afat gjatë nga votimi i Brexit...
01 Qer 2017
Përfaqësuesit e OSHC-ve u bënë sëbashku më 1 qershor dhe vendosën të shtonin një dimension tjetër të të festuarit ditën e fëmijëve, duke avokuar për sigurimin e mbrojtjes dhe mirëqenies së tyre. Manifestimi filloi në Sheshin Nënë Tereza ku...
10 Mar 2017
Zyra për Demokraci, të Drejta të Njeriut dhe Punë e Shteteve të Bashkuara të Amerikës ka publikuar raportin e saj të përvitshëm për të drejtat e njeriut në vendet e botës. Në raportin për Kosovën, shtjellohet edhe situata e të drejtave të fëmijëve...
20 Shk 2017
Save the Children prezantoi projektin e saj më të ri; "Fëmijët Mbajnë fëmijët të sigurtë", të financuar nga Agjencia Ndërkombëtare Suedeze për Zhvillim dhe Bashkëpunim. Nisma do të zbatohet në bashkëpunim me Avokatin e Popullit dhe Agjencinë...

Ky projekt është financuar nga: