Lajme

Lexo lajmet e fundit për mbrojtjen e fëmijëve në Evropë

5 items available. Click here to search.
17 Jan 2018
  Fondacioni KidsRights po fton aktualisht aplikantët për Çmimin Ndërkombëtar të Paqës për Fëmijë 2018, të dhënë çdo vit për një fëmijë që lufton me guxim për të drejtat e fëmijëve. Qellimi i çmimit është të ofrojë një platformë për fëmijët që të...
01 Dhj 2016
Koalicioni i OJQ-ve për Mbrojtjen e Fëmijëve në Kosovë – KOMF që përfaqëson 22 organizata joqeveritare në fushën e mbrojtjes së drejtave të fëmijëve dhe Koalicioni i OJQ-ve Demokracia në Veprim DnV, që përfaqëson 38 organizata joqeveritare të fushës...
23 Nën 2016
Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, z. Arsim Bajrami ka marrë pjesë në promovimin e udhëzuesit për mbrojtjen e fëmijëve në internet “Udhëtimi nëpër internet”, në kuadër të shënimit të 27 vjetorit të Konventës Ndërkombëtare për të Drejtat...
19 Tet 2016
Grupi punues për hartimin e udhëzuesit për mbrojtjen e fëmijëve në internet ka filluar punën dhe i ka mbajtur takimet e para informuese mbi materialet ekzistuese dhe nevojën e rishikimit të tyre në funksion të harmonizimit me politikat arsimore,...
26 Gsh 2016
Rrjeti Evropian për Pashtetësinë ka nisur një fushatë të re avokimi në të gjithë Evropën të quajtur #StatelessKids, për ti bërë thirrje shteteve evropiane për tu siguruar që asnjë fëmijë të mos rritet pa shtetësi. Fushata filloi në 25 vjetorin e...

Ky projekt është financuar nga: