Lajme

Lexo lajmet e fundit për mbrojtjen e fëmijëve në Evropë

2 items available. Click here to search.
23 Nën 2016
Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, z. Arsim Bajrami ka marrë pjesë në promovimin e udhëzuesit për mbrojtjen e fëmijëve në internet “Udhëtimi nëpër internet”, në kuadër të shënimit të 27 vjetorit të Konventës Ndërkombëtare për të Drejtat...
08 Jan 2016
Sipas The Guardian, në raportin e tyre, 'Një në tre': qeverisja në internet dhe të drejtat e fëmijëve, tre ekspertë në përdorimin e teknologjisë për fëmijë kërkojnë për ti identifikuar këto të drejta për mbrojtje duke siguruar se përfitimet e...

Ky projekt është financuar nga: