Lajme

Lexo lajmet e fundit për mbrojtjen e fëmijëve në Evropë

18 items available. Click here to search.
19 Tet 2016
Grupi punues për hartimin e udhëzuesit për mbrojtjen e fëmijëve në internet ka filluar punën dhe i ka mbajtur takimet e para informuese mbi materialet ekzistuese dhe nevojën e rishikimit të tyre në funksion të harmonizimit me politikat arsimore,...
04 Tet 2016
A e keni imagjinuar çfarë do të bënit në qoftë se do të kishit aq shumë pushtet sa të përmirësonit mirëqenien e të gjithë fëmijëve në botë? Tani mund të hyni në rolin e Ambasadorit të Fëmijëve për një ditë të vetme dhe të merrni vendime për fëmijët...
26 Gsh 2016
Rrjeti Evropian për Pashtetësinë ka nisur një fushatë të re avokimi në të gjithë Evropën të quajtur #StatelessKids, për ti bërë thirrje shteteve evropiane për tu siguruar që asnjë fëmijë të mos rritet pa shtetësi. Fushata filloi në 25 vjetorin e...
06 Maj 2016
Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë (MAShT) në bashkëpunim me GIZ-CDBE (Zhvillimi i Kapaciteteve në Arsimin Fillor), realizoi punëtorinë për prezantimin e draftit të Planit Strategjik për Arsim të Kosovës (PSAK) 2017-2021,  më 5 maj 2016...
08 Jan 2016
Sipas The Guardian, në raportin e tyre, 'Një në tre': qeverisja në internet dhe të drejtat e fëmijëve, tre ekspertë në përdorimin e teknologjisë për fëmijë kërkojnë për ti identifikuar këto të drejta për mbrojtje duke siguruar se përfitimet e...

" Të drejtat e fëmijëve " Ekspozita dhe Panairi - 20 nëntor
 

20 Nën 2015
CRCA , në kuadër të Ditës Ndërkombëtare të të Drejtave të Fëmijëve, organizoi panairin dhe ekspozitën për fëmijët në mjediset e shkollës "Gjergj Fishta". Gjatë Panairit nxënësit e kësaj shkolle janë njohur nga afër me të gjitha organizatat që...
29 Maj 2015
'Eurochild "njofton se organizata, së bashku me Planin e Zyrës së BE-së mbajti një trajnim joformal për asistentët deputetë në Parlamentin Evropian. Qëllimi ishte të rrisë të kuptuarit e tyre për të drejtat e fëmijëve në kontekstin e politikave dhe...
29 Maj 2015
Rrjeti  kombëtar për fëmijë (Bullgari) dhe Eurochild i drejtuan një letër të hapur Jean- Claude Juncker. Rrjeti evropian për fëmijë Eurochild së bashku me 12 organizata joqeveritare i kanë dërguar një letër të hapur presidentit të komisionit...

Faqet

Ky projekt është financuar nga: