Lajme

Lexo lajmet e fundit për mbrojtjen e fëmijëve në Evropë

7 items available. Click here to search.
27 Nën 2017
  Departamenti i Punës Sociale i Fakultetit të Shkencave Sociale (Universiteti i Tiranës) në bashkëpunim me departamentet simotra të Universitetit të Shkodrës dhe Elbasanit, organizoi Konferencën Ndërkombëtare mbi "ARRITJET DHE SFIDAT E PROFESIONIT...
Blue Phone Bosnia-Herzegovina
06 Pri 2017
3 Prill, Budapest, Hungari: Pas reflektimit të gjatë dhe një procesi të vështirë vlerësimi të 35 propozimeve të marra, ChildHub është gati të shpallë fituesin e  Thirrje për projekte të vogla, inovative dedikuar fëmijëve të margjinalizuar. Eshtë...
21 Mar 2017
Me rastin e Ditës botërore të punës sociale, sot Departamenti i Punës Sociale në Universitetin e Prishtinës organizon “Program për shënimin e Ditës Botërore të Punës Sociale 2017 në Kosovë”. Programi do të përmbajë konferencë për shtyp, panel dhe...
16 Jan 2017
Drama me pesë pjesë e BBC-së Në Fushën e Kosovës për Radio 4 do të shfaqë materiale të pabotuara më parë nga fituesja dy herë e Çmimit ‘Mercury”. Mbretëria e Bashkuar ka qenë dy dekada më parë një vend shumë më i dhembsur dhe i mëshirshëm nga çfarë...
12 Dhj 2016
Dy raport studime të reja mbi rishikimin e buxhetit dhe shpenzimeve publike që shkojnë për fëmijët me aftësi të kufizuara në Arsim, Shëndetësi dhe Mbrojtje Sociale, si dhe situata e shërbimeve në nivel lokal u prezantuan sot në tryezën e...
29 Sht 2016
Me 23 shtator 2016 në hotel “SIRIUS“ në Prishtinë, Zyra për Qeverisje të Mirë pranë Zyrës së Kryeministrit, me përkrahjen e OJQ CSGD(Qendra për Zhvillimin e Grupeve Shoqërore), organizuan punëtorinë e Grupit Këshillëdhënës dhe Koordinues për të...
23 Dhj 2015
Përfaqësuesit e institucioneve dhe shoqërisë civile nga Kosova, Shqipëria, Maqedonia, Serbia dhe Bosnja dhe Hercegovina janë mbledhur në Shkup, Maqedoni për punëtorinë e parë të planifikimit e organizuar nga GIZ, për zbatim projektin e synuar për të...

Ky projekt është financuar nga: