Lajme

Lexo lajmet e fundit për mbrojtjen e fëmijëve në Evropë

6 items available. Click here to search.

The Alliance's latest publication available on their website

26 Sht 2017
Këtë javë, nga 25 deri në 29 shtator, do të festohet java e katërt vjetore e punëtorëve social, duke rritur vëmendjen dhe veprimin për forcimin e fuqisë punëtore të cilët punojnë në shërbimet sociale. Tema e këtij viti thekson se nevojitet një...
13 Dhj 2016
Koalicionet nacionale për mbrojtjen e të drejtave të fëmijëve nga Kosova, Shqipëria, Bosnja dhe Hercegovina, Serbia, Gjeorgjia dhe Armenia, kanë zhvilluar një takim të përbashkët rajonal në Tiranë, Shqipëri në datat 12 dhe 13 Dhjetor 2016. Ky takim...
27 Tet 2016
Koalicioni i OJQ-ve për Mbrojtjen e Fëmijëve – KOMF është bërë pjesë e rrjetit Eurochild. Kjo është konfirmuar nga Euriochild, ku KOMF është njoftuar zyrtarisht që kërkesa për anëtarësim është aprovuar nga Bordi Menaxhues i Eurochild. KOMF është...
25 Gsh 2016
Rrjeti i partnerëve të projektit Partneriteti për Kohezion Social përmes Zhvillimit dhe Edukimit të Fëmijërisë së Hershme në Evropë (Ang. PRECEDE - Partnership for Reconciliation through Early Childhood Education and Development in Europe) publikon...
18 Maj 2016
Në datat 10-11 Maj 2016, Platforma për Mbrojtjen e Fëmijëve në Europës Juglindore  (Childhub) organizoi në Vjenë të Austrisë “Forumin e Politik-bërjes për Ndikimin e Decentralizimit te Shërbimeve Sociale”. Aktiviteti mblodhi së bashku rreth 60...
04 Mar 2015
Një urdhër ndërministror është nënshkruar mes të katër ministrive kryesore përgjegjëse për çështjen e mbrojtjes së fëmijëve në Shqipëri: Ministria e Mirëqenies Sociale dhe Rinisë , Ministria e Brendshme , Ministria e Arsimit dhe Sportit dhe...

Ky projekt është financuar nga: