Shembuj të praktikave të mira për menaxhimin e fëmijëve në lëvizje

Date: 
12 Pri 2017
Botuesi: 
Komisioni Europian

 

Faqja e internetit e BE për Informacionin për Integrimin e Migrantëve dhe praktikat e mira liston 1668 dokumenta të praktikave të mira të identifikuara, lidhur me fëmijët në lëvizje – përfshi 267 studime rasti.

Media: 
Etiketat: 
Vende(t) pёr tё cilat ёshtё relevant kjo pёrmbajtje: 
Bashkimi Evropian

Ky projekt është financuar nga: