Seksion i veçantë: Multi-Disciplinary Team Work

On this page you will find all resources on Multi-disciplinary team working: guiding documents, training tools, research, experts and multimedia.

Toolkit

Find legislation, description of national systems, evaluation of multi-disciplinary child protection practices in different countries.

Multi-Disciplinary Team Work

[Kosova] Ndarja e përvojave ndërmjet punonjësve social
Data e publikimit: 2017
Më 28 qershor, u zhvillua një takim multi disiplinor me qëllim të shkëmbimit të përvojave ndërmjet Qendrave të ndryshme të Punës Sociale.
Të kuptosh dhe të vësh në përdorim nje sistem për mbrojtjen e fëmijëve: Nje udhëzues për stafin e programit
Data e publikimit: 2017
Botuesi: Terre des homes
Në politikat e saj tematike, Forcimi i Sistemit për Mbrojtjen e Fëmijëve, Terres des hommes përcakton këndvështrimin e saj dhe investimin e saj ne sistemin e mbrojtjes së fëmijëve dhe identifikon vlerën e shtuar që organizata sjell.
Raport progresi i Child Protection Hub për periudhën 2015-2016 (Infografik) (Infographic)
Data e publikimit: 2017
Botuesi: Child Protection Hub
Ky infografik prezanton rezultatet më të rëndësishme të punës së Platformës Childhub.org në 2015-2016ën. Mund të shihni mëposhtë shifra lidhur me rrjete, analiza, mundësi të mësuari e mjaft të tjera.
Vazhdon fuqizimi i mëtejshëm i sistemit të mbrojtjes së fëmijëve në Kosovë
Data e publikimit: 2017
Me datën 29 mars, Terre des hommes delegacioni në Kosovë, ka organizuar lansimin e projektit “Rrjeti i Sigurt për Mbrojtjen e Fëmijëve – Faza III”.
Çfarë është Përfshirja e Fëmijëve me Aftësi të Kufizuara dhe me çfarë Barrierash Përballen Ata kur Përpiqen të Jenë Pjesëmarrrës? [ChildHub Përmbledhje]
Data e publikimit: 2017
Botuesi: Child Protection Hub
Fëmijët kanë të drejtë të ndikojnë tek vendime që i prekin ata, dhe fëmijëve me aftësi të kufizuar nuk u jepet mundësia që zëri i tyre të dëgjohet.
Çfarë është Barnahus dhe si funksionon ai
Data e publikimit: 2016
Botuesi: Child Protection Hub
Çfarë është Barnahus?
Lansimi i protokollit për punën ndërsektoriale në mbrojtjen e fëmijëve (Video)
Data e publikimit: 2016
Znj. Alketa Lasku, Zv. Drejtoresha e Terre des hommes ishte e ftuar në emisionin e sotëm të mëngjesit në Klan Kosova për të diskutuar për lansimin e Protokollit " Puna Ndërsektoriale në Mbrojtjen e Fëmijëve ".
Protokolli i punës për bashkëpunim më të mirë multi-disciplinar në mbrojtjen e fëmijëve
Data e publikimit: 2016
Sot, Terre des hommes, delegacioni në Kosovë ka mbajtur një takim lansues për publikimin e Protokollit të Punës: "Bashkëpunimi ndër-sektorial në Rastet lidhur me Mbrojtjen e Fëmijëve".
T’i jepet fund dhunës ndaj fëmijëve: gjashtë strategji për veprim (Rezyme nga Childhub)
Data e publikimit: 2016
Botuesi: Child Protection Hub
UNICEF-i ka analizuar rezultatet e disa programeve të ndërhyrjes dhe të parandalimit të dhunës që janë zbatuar nëpër botë dhe ka identifikuar gjashtë strategji që kanë rezultuar si shumë efektive.

Faqet

Ky projekt është financuar nga: