Items tagged with 'mbrojtja e fëmijëve tek Emergjencat'

Displaying 1 - 10 of 209. Click here to refine your search.
Si i tejkalojnë përvojat e rrezikshme fëmijët për të patur sukses në jetë? Cfarë mund të bëhet për të mbrojtur të rinjtë në rrezik nga traumat, lufta, katastrofat dhe fatkeqësitë natyrore? Mësoni...
  Grupi i Punës për Mbrojtjen e Fëmijëve (CPWG) ka prodhuar një video se si të përdoren "Standardet minimale për mbrojtjen e fëmijëve në manualin e veprimeve humanitare". Kjo video shqyrton se si të...
About the webinar: This webinar is being organized as part of the regional project "Building Relationships through Innovative Development of Gender-Based Violence Awareness in Europe - BRIDGE" which...
The serious case review (SCR) for Leicestershire and Rutland Safeguarding Children Board published the report of ‘Child A’, which highlighted gross negligence in handling the long-term abuse one...
The Europeans who joined ISIS just a few years ago would now like to return to their home countries with their children. Based on estimates, 8,000 children are stuck in camps in north-eastern Syria....
  Lidhur me webinarin:  Ky webinar është i organizuar si pjesë e projektit BRIDGE - "Ndërtimi i marrëdhënieve përmes zhvillimit inovativ të ndërgjegjësimit të dhunës gjinore në Evropë", projekt...
Ministria e Punës dhe ceshtjeve Sociale po kërkon mënyra për të përmirësuar kushtet e jetesës për mijëra fëmijë refugjatë që qëndrojnë në Greqi pa prind ose kujdestar, pasi ata presin që ose të...
In this last of three part on-line event organized by Family for every child, you can learn more about how the tolo of digital storytelling can be used in therapeutical work and relationship with...
About the webinar: This FREE webinar will present findings from a multi-year international study that assessed the transportability of a violence-prevention parenting program in three diverse...
Як зазначає 24 канал - За даними ЮНІСЕФ, більше 750 шкіл були зруйновані або постраждали під час конфлікту на Донбасі. Це приблизно в 1,5 рази більше загальної кількості шкіл в Києві. Багато шкіл на...

Faqet

Ky projekt është financuar nga: