Items tagged with 'Kosova'

Displaying 1 - 10 of 333. Click here to refine your search.
Sipas burimeve të Policisë së Kosovës, që nga fillimi i këtij viti deri në Shtator 2019, janë zhvilluar 34 plane operative, me 114 lokale të kontrolluara, që kanë rezultuar me mbylljen e 43 të...
Kosovo has the highest child vaccination rates in Europe, according to a report by the Kosovo Institute of National Health (IKSHPK), which was published in early June. As Europe faces outbreaks of...
This report was conducted as part of the project “Support for better social services for the most vulnerable groups in Kosovo”, funded by the European Union and co-funded by the Swedish Government...
In  the framework of the Erasmus+ cooperation of 7 Universities (University of Sitrling, University of Kent (UK), University of Tirana (Albania), New Bulgaria University (Bulgaria), University of...
‘All reports of concern regarding the safety and protection of a child will be taken seriously’ has been the one of the principles embedded during the Training of Trainers Safeguarding held on the...
Koalicioni i OJQ–ve për Mbrojtjen e Fëmijëve në Kosovë – KOMF në kuadër të projektit “Mbrojtja e të Drejtave të Fëmijëve në Kosovë” mbështetur nga Bashkimi Europian dhe menaxhuar nga zyra e BE-së në...
Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, priti sot në takim drejtoreshën e Koalicionit të OJQ-ve për Mbrojtjen e Fëmijëve (KOMF), Valbona Qitaku, drejtoreshën e Strehimores “Liria” në Gjilan, Nazife...
Sot e nesër në Prishtinë mbahet konferenca rajonale “Investimi në kujdesin dhe zhvillimin gjatë fëmijërisë së hershme: Faktet, mundësitë dhe sfidat”, e organizuar nga Save the Children në Kosovë në...
Në javën e fundit të muajit Tetor 2017, zyra e Terre des hommes – Delegacioni në Kosovë organizoi trajnim me ndihmës mësuesit/et e Klasëve të Mësimit Plotësues (KMP) të komunës së Gjakovës, Prizrenit...
Trajnimi është mbajtur në fundjavën e 4 dhe 5 të Nëntorit, me 30 nxënës pjesëmarrës nga këto komuna: Prishtinë, Podujevë, Fushë Kosovë, Vushtrri, Mitrovicë dhe Ferizaj.Trajnimi është zhvilluar duke u...

Faqet

Ky projekt është financuar nga: