Vende Pune

Po kërkon punë në rajon apo po kërkon organizata juaj profesionist? Mund të publikoni këtu njoftimin për puna ose mund të shfletoni këtu për vende pune bosh.

4 items available. Click here to search.
Deadline:
PROJEKTI CHILD PROTECTION HUB
Add to Calendar Europe/Budapest Deadline for application for vacancy - Përkthyes Virtual për Childhub dhe Editues Përmbajtjeje PROJEKTI CHILD PROTECTION HUB

More details at http://childhub.org/sq/child-protection-vacancies-jobs-positions/perkthyes-virtual-childhub-dhe-editues-permbajtjeje

ChildHub MM/DD/YYYY true
We are hiring
Deadline:
Country: Kosova
Terre des hommes Misioni në Kosovë po kërkon të rekrutojë një Koordinator të Programit me qendër në Kosovë
Add to Calendar Europe/Budapest Deadline for application for vacancy - Koordinator Programi Terre des hommes Misioni në Kosovë po kërkon të rekrutojë një Koordinator të Programit me qendër në Kosovë

More details at http://childhub.org/sq/child-protection-vacancies-jobs-positions/koordinator-programi

Terre des hommes Kosovo MM/DD/YYYY true
Deadline: 26 Mar 2020
Country: Kosova
Terre des hommes, misioni në Kosovë, po kërkon të rekrutojë një Koordinator/e Programit për Kosovë. Kushtet e përgjithshme: Kontratë e punës
Add to Calendar 03/26/2020 03/26/2020 Europe/Budapest Deadline for application for vacancy - Koordinator/e Programit Terre des hommes, misioni në Kosovë, po kërkon të rekrutojë një Koordinator/e Programit për Kosovë. Kushtet e përgjithshme: Kontratë e punës

More details at http://childhub.org/sq/child-protection-vacancies-jobs-positions/koordinatore-programit

Tdh Kosovo MM/DD/YYYY true
Deadline: 06 Kor 2020
Country: Kosova
Terre des hommes misioni në Kosovë po kërkon të rekrutojë një udhëheqës programi. Kushtet e përgjithshme: Kontratë punësimi; Data e fillimit: Sa më parë;
Add to Calendar 07/06/2020 07/06/2020 Europe/Budapest Deadline for application for vacancy - Udhëheqës/e i/e programeve (Kosovo) Terre des hommes misioni në Kosovë po kërkon të rekrutojë një udhëheqës programi. Kushtet e përgjithshme: Kontratë punësimi; Data e fillimit: Sa më parë;

More details at http://childhub.org/sq/child-protection-vacancies-jobs-positions/udheheqese-ie-programeve-kosovo

Terre des hommes Kosovo MM/DD/YYYY true

Ky projekt është financuar nga: