Vende të lira: Koordinator për fushaten "Destinacion i Panjohur"

Afati pёr aplikim: 
12 Tet 2015
Country(s) that the job is based in: 
Hollanda
Organizata: 
Federata Ndërkombëtare e Terre des hommes
Lloji i punёs: 
Non-governmental Organisation (NGO)
Project Manager
Specialist Expert

Federata Ndërkombëtare e Terre des hommes është duke kërkuar për një menaxher për koordinimin e fushatës Destinacion i panjohur. Për këtë pozicion kërkohet një individ me aftësi superiore. Ky funksion paraqet një mundësi të mrekullueshme për t'u bashkuar me një fushatë dhe një organizatë me udhëheqje dinamike dhe për të ndërtuar mbi një platformë të fortë të organizatave të ndryshme për të siguruar se të drejtat e fëmijëve në kontekstin e migracionit respektohen, mbrohen dhe përmbushen.

Punëdhënësi është Sekretariati Ndërkombëtar i Federates Ndërkombëtare te Terre des hommes. Funksioni është i bazuar në Hagë dhe do të kërkojë udhëtime të shpeshta. Mund të ketë vendodhje alternative në Evropë sipas kandidatëve të përzgjedhur.

Për informacion të plotë mbi këtë procedurë pozicion dhe të aplikimit, njihuni me Thirrjen dhe pershkrimin e punes:

http://destination-unknown.org/wp-content/uploads/TDHIF-DU-Campaign-Coor...

http://destination-unknown.org/wp-content/uploads/TDHIF-DU-Campaign-Coor...

Language(s) of the attached materials: 
anglisht

Ky projekt është financuar nga: