Webinars

Ne ofrojme seminare webinare për tema të ndryshme, të udhëhequra nga profesionistë dhe akademikë me emër. Më poshtë do të gjeni informacionin për seminaret e ardhshme. Ose mund të ndiqni webinar live (ku të bëni pyetje) ose të dëgjoni regjistrimet e shkuara.

Webinari i katërt i serise COVID 19: Roli i sistemit shëndetësor në një kontekst pandemik në lidhje me mbrojtjen e fëmijëve (Webinar ne Shqip)
10 Qer 2020
Add to Calendar 06/10/2020 11:00 06/10/2020 11:00 Europe/Budapest Webinari i katërt i serise COVID 19: Roli i sistemit shëndetësor në një kontekst pandemik në lidhje me mbrojtjen e fëmijëve (Webinar ne Shqip) [body]

More details at http://childhub.org/sq/webinar-e-mbi-mbrojtjen-e-femijeve/webinari-i-katert-i-serise-covid-19-roli-i-sistemit-shendetesor

Online false

Webinaret e meparshem

Data e ketij webinari ka kaluar.

Ky projekt është financuar nga: