Iniciativa për fëmijët në migracion: mbështetja e veprimeve tuaja të avokimit për të drejtat e fëmijëve dhe migracionin (Webinari i Fëmijëve)

You need to login in to ChildHub before you can join this webinar. If you don't yet have an account, please register.

Register and join Login and join

This content was suggested by: 
Data: 
09 Pri 2019
Start and finish time of webinar: 
3-4pm CET
Lecturer: 
Rebecca O’Donnell, Founding Member of Child Circle
Laure Vierset, Project Officer for Children in Migration, Missing Children Europe
Organizatori: 
ChildHub

Rreth webinar-it:

Ky webinar është për çdo organizatë të interesuar në përpjekjet e avokimit në lidhje me fëmijët në migracion. Do të prezantojë burime për të mësuar rreth të drejtave të fëmijëve dhe politikave të BE-së në dispozicion edhe përmes Iniciativës për Fëmijët në Migrim. Bënj një tur në këtë platformë dhe shikoni se si t'i përdorni më së miri mjetet në dispozicion për të mbështetur iniciativat tuaja të advokimit.

Rreth folësve:

Rebecca O'Donnell është një avokate irlandez me përvojë të gjerë në çështjet ligjore dhe publike të BE. Fushat e saj të ekspertizës përfshijnë të drejtat themelore, drejtësinë miqësore të fëmijëve, mbrojtjen e fëmijëve, azilin, migracionin dhe politikat e trafikimit. Ajo është bashkëthemeluese e Rrethit të Fëmijëve që nga viti 2014. Ajo më parë ka punuar në Save the Children  në Zyrën e BE-së, si këshilltare e lartë për mbrojtjen e fëmijëve dhe si partner në zyrën e BE-së të një firme ndërkombëtare të së drejtës.

Laure Vierset ka diplomë master në shkencat politike dhe marrëdhëniet ndërkombëtare nga UCL (Université Cathlique de Louvain), ku është specializuar në veprime humanitare. Ajo ka një sfond në menaxhimin e projekteve dhe partneritetet në fushat e mbrojtjes së fëmijëve dhe fëmijëve në migracion. Ajo ka punuar më parë për Medecins du Monde Belgjikë, Save the Children në Zyrën e BE-së dhe Save the Children International (Burkina Faso).

Si të merrni pjesë në këtë webinar:

Përdorni butonin më poshtë për të marrë pjesë në webinar. Disa orë para webinarit ju do të merrni një email në lidhje me dhomën e webinareve dhe udhëzimet se si të bashkoheni. Lidhja në webinar tani është shumë e lehtë, nuk kërkon ndonjë aftësi të veçantë prej jush dhe merr vetëm një minutë ose dy. Ju mund të lidheni në webinar nga kompjuteri, tableta ose telefoni juaj celular.

Ju mund të klikonii ketu kur webinari të ketë filluar në zonën tuaj kohore.

 

 

Ky projekt është financuar nga: