Matja e ndarjes në emergjenca

This webinar has already taken place. You will not be able to join it.

Data: 
24 Sht 2015
Start and finish time of webinar: 
15.00 CET (9.00 EDT)
Organizatori: 
CPC Learning Network

Rrjeti për të Mësuarin CPC ju fton të ndiqni një webinar mbi matjen e ndarjes në emergjenca ditën e Enjte, 24 Shtator, 2015, ora 3-5 pm. Webinari do të përfshijë një përshkrim të instrumentit të matjes së popullatës dhe survejimit të komunitetit të cilat janë pilotuar tashmë si dhe do të ndiqet nga përgjigje të profesionisteve gjatë diskutimeve intensive të hapura ndaj pyetjeve të audiencës pas prezantimit.  

Topic(s): 
Gjuhё(t) e materialeve: 
anglisht

Ky projekt është financuar nga: