Mbështetja e zhvillimit profesional përmes coaching dhe mentorimit

You need to login in to ChildHub before you can join this webinar. If you don't yet have an account, please register.

Register and join Login and join

Data: 
19 Sht 2019
Start and finish time of webinar: 
2pm CEST
Lecturer: 
Dr Judie M. Gannon, Senior Lecturer (Human Resource Management)
Dr Peter Jackson, Senior Lecturer in Adult, Professional and Lifelong Learning

Judie është një pedagoge e vjetër në Qendrën Ndërkombëtare për Studime të Coaching & Mentoring (ICCaMs). Aktivitetet e saj kryesore përfshijnë mësimdhënie dhe mbikëqyrje në Programin e Doktoratës se saj në Coaching & Mentoring, MA në Praktiken e Coaching dhe Mentorimit dhe programet MA / MSc në Menaxhimin e Burimeve Njerëzore. Ajo gjithashtu ndërmerr mbikëqyrje kërkimore të doktoraturave në të gjithë Shkollën e Biznesit. Para rolit të saj aktual, ajo ishte Host e Programeve Pasuniversitare të Programeve Udhëheqëse dhe një bashkëpunëtore e Oksford Brooks.

Peter jep mësim në MA në praktikën e Coaching & Mentoring në Qendrën Ndërkombëtare për Studime të Trainimit dhe Mentorimit, si dhe ne programet aleate dhe aktivitetet tregtare.

Organizatori: 
Child Protection Hub and Terre des hommes

Lidhur me webinarin:

Jemi të kënaqur t'ju ftojmë në një webinar me Dr Judie Gannon, Lektore në Menaxhimin e Burimeve Njerëzore (Coaching dhe Mentorim) Shkolla e Biznesit, dhe Dr Peter Jackson, Lektor në të Nxënin Profesionial e te Vazhdueshëm të të Rriturve në Universitetin Oxford Brooks.

Në një seancë një orëshe ata do të diskutojnë konceptet e mentorimit dhe coaching, duke shpjeguar ndryshimet midis dy koncepteve, si dhe parimet kryesore që duhet të dijë çdo mentor ose trainer. Profesorët Gannon dhe Jackson do të prezantojnë gjithashtu Udhëzimin mbi Trainimin dhe Praktikën e Mentorimit për Profesionistët e Mbrojtjes së Fëmijëve, të cilët ata kanë zhvilluar në bashkëpunim me Tdh Albania. Sesioni do të shqyrtojë se si të shfrytëzoni sa më mirë udhëzimet në praktikë dhe të përmirësoni aftësitë tuaja ne coaching dhe mentorim. Para se të hapni fjalën për pyetjet tuaja, ata do të ndajnë përvojat e tyre të gjera gjatë punës me organizata nga fusha të ndryshme, sfidat që organizatat përballen në krijimin dhe zbatimin e mbështetjes efektive të mentorimit / stërvitjes dhe disa praktika të mira për të adresuar ato sfida.

Nëse dëshironi të mësoni më shumë për Dr Judie Gannon apo Dr Peter Jackson, ndjehuni të lirë të klik në hiperlinqet respektive.

Si të bashkoheni me webinarin:

Përdorni butonin më poshtë për t'u regjistruar në webinar. Disa orë para webinarit do të merrni një email me lidhjen në dhomën e webinarit, dhe udhëzimet se si të bashkoheni. Bashkimi me webinaret tona është shumë i thjeshtë, nuk kërkon aftësi speciale nga ju, dhe zgjat vetëm një minutë ose dy. Ju mund të bashkoheni në webinar nga kompjuteri, tableti ose telefoni celular.

Për të kontrolluar kur fillon webinari në zonën tuaj kohore klik ketu.

Etiketat: 

Ky projekt është financuar nga: