Shkenca e Marrëdhënieve Positive

Data: 
24 Kor 2018
Start and finish time of webinar: 
TBD
Lecturer: 
Alan Schlechter, MD
Organizatori: 
Child Study Center NYU Langone Health

Qëndra për Studimet mbi Fëmijën, pjese e Spitalit te femijeve Hassenfeld në Universitetin e New Yorg Langone do të mbajë një webinar për prindërit dhe kujdestarët. Cilësia e marrëdhenieve tuaja përcakton më së shumti mirëqënien tuaj në jetë. Drejtuar nga Dr. Alan Schlechter, ky webinar garanton t'ju beje juve dhe fëmijën tuaj më të lumtur. Do mësoni të tregoni ndryshimin mes konflikteve “mirë” apo “keq” nëpër të cilët kalojnë fëmijët e njëkohësisht të mësoni të dëgjoni të vegjlit dhe kuptoni cfarë të mëdhenjte po thone - kur nuk jane ne celular.

Më shumë informacion për lektorin mund të gjeni ketu.

Futuni ketu për tu rregjistruar apo pare kohën e saktë të webinarit

Gjuhё(t) e materialeve: 
English

Ky projekt është financuar nga: