Intervistimi i fëmijëve është një çështje shumë e ndjeshme, madje edhe intervistuesit më me përvojë përpiqen të marrin informacionin e nevojshëm nga ta pa ri-traumatizimin e fëmijëve. A keni menduar ndonjëherë se si do të ishte e dobishme të praktikoni intervistimin e fëmijëve, të provoni teknika të ndryshme dhe të vëzhgoni efektet, pa rrezikuar mirëqenien e fëmijës? Ne kemi kënaqësinë t'ju themi se kjo tani është e mundur përmes  Trajnimit mbi intervistimin permes modelit Avatar!

30 personat e parë që regjistrohen do të ftohen për të marrë pjesë në një demo / test - një ushtrim i lehtë dhe i angazhueshëm! Plotësoni një formular të shkurtër të regjistrimi ketu dhe ne do t'ju kontaktojmë për të konfirmuar vendin tuaj në demo. Duhen vetëm 2 minuta për t'u regjistruar, prandaj sigurohuni që të jeni në vendin tuaj në mesin e 30 të parëve! Do ju duhet një kompjuter, lidhje interneti dhe versioni më i fundit i Firefox në kompjuterin tuaj.

Para seancës do të merrni një lidhje për të hyrë në një konferencë në internet. Pär Stihl do t'ju përshëndesë dhe do të shpjegojë se si funksionon sistemi dhe si të ecet përpara. Pas këtij diskutimi, do të jeni në gjendje të hyni në dhomën e Avatarit. Këtu do të takoni Carl, një fëmijë virtual i kontrolluar nga një instruktor i cili mund të përshtatet me gjendjen dhe sjelljen e tij. Gjatë çdo sesioni, 2-3 pjesëmarrës mund të intervistojnë Carl, një në një kohë, ndërsa të tjerët dëgjojnë dhe respektojnë reagimet e tij. Pas mbarimit të seancës, do të keni një përmbledhje të përbashkët dhe një sesion feedback për të reflektuar mbi përvojën, opinionin tuaj, komentet dhe përshtypjet e sistemit Avatar. Sesioni i tërë do të zgjasë përafërsisht një orë.

Afati i fundit për regjistrim është 11 Mars, por ne ju këshillojmë që të jeni të shpejtë, pasi ka një numër të kufizuar mundësish!

Nëse keni ndonjë pyetje shtesë ose probleme në qasjen në formularin e regjistrimit, kontaktoni me ne info@childhub.org.

Source
Vende(t) pёr tё cilat ёshtё relevant kjo pёrmbajtje

Childhub

You might like..

yes
0
1
Rreth webinar-it: Ky webinar është i pari nga seria INSPIRE e cila do të prezentojë shtatë strategjitë për të ndalur dhunën kundër fëmijëve. Webinari i parë do të prezendojë strategjinë Nr. 7 “Edukim dhe Aftësi Jetësore” përmes projektit hungarez…
yes
0
2
Ky është webinari I dytë nga seria INSPIRE i cili do të prezantojë shtatë strategjitë për ndaljen e dhunës kundër fëmijëve. Ky webinar do të prezantojë strategjinë Nr. 3, “Ambiente të sigurta”. Rreth webinar-it Bazuar në gjetjet që tregojnë se dhuna…
yes
0
Koordinator për Webinaret Online Data e fillimit                     Sa me parë. Kontrata                          Konsulent i jashtëm me kohë të pjesëshme / 20h në muaj Paga                                300 EUR bruto përfshirë taksat Vendi…
yes
0
11
Lidhur me webinarin: Jemi të lumtur t'ju ftojmë në një webinar të përbashkët të Childhub dhe ISPCAN mbi burnoutin në profesionin e mirëqenies së fëmijëve! Në punën e tyre të përditshme, profesionistët e mirëqenies së fëmijëve janë të ekspozuar ndaj…
0
1
Rreth webinarit: Kemi kënaqësinë të ju ftojmë në sesionin e ardhshëm të serisë së webinareve të Childhub mbi strategjitë e INSPIRE! Kësaj rradhe do të diskutojmë dy strategji: Strategjia Nr.6 “Reagimi dhe mbështetja”, përmes një prej praktikave me…
yes
0
  Dëshirojmë t’ju rikujtojmë se kanë mbetur edhe 2 ditë nga aplikimi për t’u bërë pjesë e grupit të trajnimit përmes mentorimit dhe coaching. Mëposhtë është lista e aplikuesve sipas kategorive: Profesionistë të rinj që do të mentorohen: Esmeralda…
0
1
Misioni i Fondacionit Terre des hommes në Shqipëri dhe Kosovë në partneritet me gjashtë partnerë lokalë (ARSIS dhe Të Ndryshëm & të Barabartë në Shqipëri, Open Gate / La Strada në Maqedoni, SOS Hotline për Gratë dhe Fëmijët Viktimat e Dhunës…
yes
0
  Terre des hommes në Shqipëri, po kërkon të kontraktojë një ekspert për mbikëqyrjen e monitorimit dhe avokimit për mbrojtjen e fëmijëve, për të monitoruar elemente specifike që lidhen me mbrojtjen e fëmijëve dhe forcimin e familjes; prezantimin e…
0
  Projekti FORUM është një iniciativë që synon të kontribuojë në sigurimin e ngritjes së kapaciteteve për profesionistët që merren me migracionin dhe mbrojtjen e fëmijëve, si një parakusht për shërbimin cilësor të kujdestarisë. Qëllimi kryesor…
0
Komisioni për Buxhet dhe Financa në Kuvendin e Kosovës ka aprovuar amandamentimin e Projektligjit për Buxhetin 2019, me të cilin amandament 80 qendra mësimore do të mbështeten nga buxheti I shtetit me 500,000 Euro. Kjo mbështetje institucionale…
0
  Që nga janari 2016 ARSIS, Organizata Shoqërore e Përkrahjes së të Rinjve është përfshirë në zbatimin e Projektit 4-vjecar "Fuqizimi shoqëror i të rinjve në rrezik" (At-Risk Youth Social Empowerment, shkurtimisht ARYSE).   Koordinator i zbatimit të…
0
Në kuadër të projektit ``Rrjeti i Sigurt për mbrojtjen e Fëmijëve – Faza 3`` i cili ka për qëllim fuqizimin e sistemit të mbrojtjes së fëmijëve, Terre des hommes në Kosovë është duke implementuar edhe shërbimet e specializuara për fëmijët në situatë…
yes
0
Kordinator i projektit ne i-RESTORE Zyra Regjionale e Terre des hommes ne Budapest    Dita e fillimit:            2 Shtator 2019 Kontrata:                Një vit, e rinovueshme. Pozicioni lokal. Paga:                      bruto mujore 460.000 - 520.…
yes
0
Procesi i përzgjedhjes dhe vlerësimit të propozimeve të paraqitura në kuadrin e raundit të parë të Thirrjes së SGS, publikuar në 2018-ën, Europe Aid / 155863 / DH / ACT / AL "Forcimi i shoqërisë civile për parandalimin dhe mbrojtjen e fëmijëve nga…
0
  Me 12 Mars, në praninë e përfaqësuesve të Ministrisë së Drejtësisë, Ministrisë së Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, Znj. Guusje Korthals Altes – Ambasadore e Mbretërisë së Holandës  në Shqipëri dhe përfaqësues të organizatave të shoqërisë civile…